Insya alloh serius Butuh pekerjaan dgn modal ijazah smp Mohon…

Insya alloh serius
Butuh pekerjaan dgn modal ijazah smp

Mohon ke ikhlasannya yg sudi membantuku

Terimakasih sebelum dan sesudahnya



24 thoughts on “Insya alloh serius Butuh pekerjaan dgn modal ijazah smp Mohon…

  1. Owan

    Ya allooohh maaf kang teu ka uji
    Seep ku ongkos atuh...

    Saya dri lulut naik ojek ka gn putri 15rb
    Ti gn putri ngangkot ka citeureup 5rb
    Ti citeureup ka sentul 7rb
    Ti sentul pasti ngojek deui

    Mana jng resiko di imah teu ka bagian

  2. Owan

    Hatur nuhun pisan nya kang
    Sanes nolak
    Tapi ari sakitu mah akang ngartos mrn
    Gaduh dua putra abdi
    Ku ongkos sakola nu hiji ge seep

  3. Fityan Hilmy Abdullah

    wandado, urang siap gawe didinya kajen teing gaji 60 sapoe ge, bisa te mawaken urang kang?

Comments are closed.